Marcipan muffins

Her er min opskrift på marcipan muffins. De er super lækre og saftige. Jeg får ca. 10 muffins af denne opskrift, men jeg plejer nu at lave dobbelt portion.

Ingredienser

2 æg
120 gr. sukker
½ tsk. vaniljepulver
100 gr. marcipan
1 tsk. bagepulver
225 g. mel
50 g. smør
1 ½ dl. olie.

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Først skal smør, sukker og vaniljekorn piskes sammen. Tilsæt derefter æggene og rør dem ud i blandingen.

Riv marcipanen på et rivejern og bland det med mel og bagepulver. Rør den våde og den tørre blanding godt sammen.

Smør en slip-let muffinsform eller brug papirsforme i slip-let muffinsformen, Fyld 3/4 dej op i hver muffinsform – de hæver en del under bagning.

De skal bages i ovnen i ca. 15 min. Men hold øje med dem og brug evt. en kødpind til at tjekke om de er gennembagt. Lad kagerne afkøle efter bagning, inden glasur smøres på.